Η Στήλη των Ζωδίων – Κριός

"Δευτέρα τα μιλήσαμε, Τρίτη τα συμφωνήσαμε, 

Τετάρτη φιληθήκαμε, Πέμπτη στεφανωθήκαμε, 

Παρασκευή μ’ απάτησες, Σάββατο μ’ απαράτησες

και Κυριάκη αργία 

και σ’ άλλα με υγεία."

Β. Τσιτσάνης - Η βδομάδα

Κριός:
Ο δυναμικός Κρόνος στην Παρθένο της κάνει αυτό, που εσείς χρόνια ονειρευόσασταν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε υπομονή μέχρι να πραγματοποιηθούν όλα σας τα σχέδια. Επιτυχίες, εκπλήρωση στόχων, προβολή, δημοσιότητα, φέτος είναι επιτέλους η χρονιά που θα συμβούν όλα, αλλά όχι σε εσάς.

Το 2019 αποτελεί έτος-ορόσημο για ριζική ανανέωση και λάμψη. Οι επισκέψεις σας σε κομμωτήρια, αισθητικούς, μακιγιέζ, αποτριχωτές, κέντρα αδυνατίσματος, θα τονώσουν σημαντικά την τοπική οικονομία, όχι όμως και την εξωτερική σας εμφάνιση.

Σε όλη τη διάρκεια του έτους ευνοούνται ιδιαίτερα οι μετακινήσεις και οι πνευματικές εργασίες, όπως πχ τα ταξίδια με τα πόδια στο πλησιέστερο πάρκο, το διάβασμα διαφημιστικών φυλλαδίων στα παγκάκια, η εξόντωση συγγενών εξ αγχιστείας, η γκρίνια, οι ημικρανίες, η μανιοκατάθλιψη.

Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει το 2019, με έναν μεγάλο έρωτα από τα παλιά να κάνει δυναμική επανεμφάνιση, καθώς παντρεύεται πλούσιο ηλικιωμένο συγγενή σας με τον οποίο βρίσκεστε σε προαιώνια κόντρα. Τα οικονομικά σε τροχιά πτωτική, που όμως θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή μετά τις 3 Ιανουαρίου, οπότε εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό αυτό διήμερο. Επαγγελματικά σχέδια που χρόνια είχατε εγκαταλείψει, θα ανασυρθούν και θα πραγματοποιηθούν φέτος, με καταστροφικά αποτελέσματα, επιβεβαιώνοντας έτσι την ευθυκρισία των προηγουμένων ετών, που σας κρατούσε μακριά από την υλοποίησή τους.

Για τους αδέσμευτους, η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βγάζει από τη μοναχική σας πορεία, σηματοδοτώντας ενδιαφέρουσες εξελίξεις, που μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμα και την έναρξη μιας νέας, πολλά υποσχόμενης συγκατοίκησης (επιστροφή στο πατρικό, νοσηλεία σε τετράκλινο, αγορά γάτας). Οι δεσμευμένοι, ειδικά του τρίτου δεκαημέρου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε μια αναπάντεχη σοβαρή ασθένεια των πεθερικών σας, η οποία όμως σύντομα θα ξεπεραστεί, οπότε φροντίστε να κρύψετε την απογοήτευση σας.

Οι φίλοι θα βρίσκονται συνέχεια δίπλα σας και αυτή τη χρονιά, δείχνοντάς σας πόσο πολύ σας εμπιστεύονται, είτε απαιτώντας να τους φιλοξενήσετε επειδή χωρίζουν, είτε τρακάροντας το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι σας, είτε ζητώντας σας δανεικά. Μια παλιά σας φίλη/φίλος επιστρέφει για λίγο από το εξωτερικό και γίνεται το επίκεντρο μιας θυελλώδους ερωτικής περιπέτειας, που ναι μεν θα σας εξοντώσει οικονομικά, αλλά θα σας χαρίσει τουλάχιστον αξέχαστες αναμνήσεις (μύκητες, ψυχογενής αλωπεκία, κονδυλώματα).

Η είσοδος του Δία στον Τοξότη στον 9ο ηλιακό οίκο σας βοηθά να απαλλαγείτε από παλιές και ξεπερασμένες συνήθειες (γραφή στην καθαρεύουσα, κάπνισμα, αλκοόλ) και να τις αντικαταστήσετε με νέες, πιο σύγχρονες και πιο δημιουργικές (greeklish, έκστασυ, νεκροφιλία).

Η υγεία σας στα καλύτερά της, καθώς η ψυχίατρος θα σας βοηθήσει φέτος να απαλλαγείτε από το άγχος ότι πάσχετε από μανία καταδιώξεως, αφού θα σας αποδείξει ότι το γεγονός ότι όλοι σας εχθρεύονται και σας καταδιώκουν δεν είναι μια αρρωστημένη εμμονή σας, αλλά απλώς η ωμή πραγματικότητα.

Το τετράγωνο Κρόνου-Χείρωνα θα σηματοδοτήσει μια αιφνίδια αλλαγή τόπου διαμονής (π.χ. φυλάκιση, κάθειρξη, εξορία) η οποία θα έχει προσωρινό χαρακτήρα, αλλά ευεργετικά αποτελέσματα, τόσο για σας, όσο και για το κοινωνικό σύνολο.

Φιλίες, έρωτες, κατακτήσεις, χρήμα, επαγγελματική καταξίωση, ευχάριστα γεγονότα, φέτος θα έχετε όλο το χρόνο στην διάθεσή σας για να τα αναπολήσετε.

Τυχερές ημέρες: από 1 έως 2 Ιανουαρίου.

* To κείμενο αποτελεί επεξεργασμένη αναδημοσίευση από το Καφεμαντείο που διατηρούσαμε στα νεανικά μας χρόνια με τη φίλη μου την κυρα-Δέσποινα, κορυφαία ζωδιολόγο – ταρολόγο, με κληρονομικό χάρισμα και εξειδίκευση στην ανάγνωση του λούνγκο.

** Μουσική Υπόκρουσις: Πέννυ Μπαλτζή – Εξωτικό Χαρμάνι

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: